miercuri, 18 mai 2016

Curs: RECRUTARE SI SELECTIE

Descrierea cursului:
Cursul prezinta atat tehnicile si metodele clasice folosite in procesul de Recrutare si Selectie cat si noile tendinte si directii de evolutie ale acestui domeniu: Talent Pipelining & Scouting – Talent Acquisition – Technical Recruiting, etc. De asemenea, cursul ridica in discutie noile provocari ale mediilor si culturilor organizationale si ale departamentelor de HR si cum suntem de pregatiti sa le facem fata.
Cursul este proiectat astfel incat informatia sa fie transmisa interactiv, sub forma de exemple concrete, jocuri de rol, scenariu, debate, dialog, studiu de caz, simulare, interviu, brainstorming, storyboard.
Cursul este sustinut de un Trainer acreditat international si cu o experienta de peste 10 ani in domeniul Resurselor Umane, in companii din tara si din strainatate, ca Specialist Recrutare si Selectie, Psiholog in psihologia muncii si organizationala si Manager Resurse Umane.
La finalul cursului, participantii primesc un Certificat de Participare care atesta dobandirea de cunostinte, abilitati si competente specifice, in concordanta cu realitatea si tendintele actuale si evolutive din domeniul HR.
ADRESABILITATE:
Cursul se adreseaza celor care doresc fie sa se formeze, fie sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a rolului departamentului de resurse umane, prin formarea si dezvoltarea de cunostinte, abilitati si competentelor specifice practicienilor din acest domeniu.
Inscrierea: in perioada 18 / Mai / 2016 - 29 / Mai / 2016
Cursul incepe: la data 30 / Mai / 2016
Durata cursului: 2 zile, 12 ore
Localitatea:      Timisoara
Detalii loc de desfasurare: b-dul Eroilor de la Tisa Nr.22
Organizatorul cursului
Firma/organizatia: Directia de Formare Profesionala
Adresa: B-dul Eroilor de la Tisa, Timisoara, judetul Timis


Pentru mai multe detalii: click aici     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu